A A A
Rømskog kirke Regn 13
Turgåere

Kart over turstier

Det er 5 ulike turstier som er merket med blå farge. Under kan du klikke på de ulike løypene for å se hvor de går hen. Kartene er i PDF-format og kan lastes ned og tas med på tur i Rømskogs flotte natur. Nederst på siden er du velkommen til å legge inn en kommentar.

Rømskog IL v/ski- og o-gruppa har i en årrekke hatt ansvar for merking av de blåmerkede løypene. Ikke minst for å trekke våre nytilflyttede ut i skogen har nå turstiene blitt tegnet inn på kart så det skal være lettere å finne ut hvor de ulike løypene går hen.

Langs de blåmerkede løypene ligger det fra 1. mai til 1. oktober en bok i en postkasse i hver løype. Denne kan du skrive navnet ditt i, og til høsten trekkes det ut 1 vinner i hver bok som får et gavekort på kr. 500,-. Ett tellende besøk per bok per dag.

I tillegg til de 5 blåmerkede løypene er det også kart over "Rømsjøen rundt", en fin sykkelrunde. Også langs denne løypen finner du en postkasse med bok du kan skrive navnet ditt i på samme måte som de blåmerkede løypene.

Tukuelva kultursti er siste skudd på stammen over turstier. Denne går fra Gropa (kommunegrensa mellom Rømskog og Aurskog-Høland ved fv 21) og sørover. En ivrig dugnadsgjeng har laget en flott løype som er merker med rødstiplet linje på dette kartet. Her finner du mer informasjon om turstien.

Turkart Østfold gir en god oversikt over blant annet stier, badeplass og fiskevann (men fiskeslag) i hele fylket. Du kan skrive ut deler av kartet og søke nye, spennende naturopplevelser!

God tur i vår flotte natur!

Tips en venn Skriv ut