A A A
Rømskog kirke Regn 13
Vinterdag på Rømsjøen

Bo i Rømskog

Rømskog kommune ligger i Indre Østfold, i det nordøstre hjørnet av Østfold, og er med sine i underkant av 700 innbyggere Østlandets minste kommune.

 

Kommunen har en natur til å bli rolig av, en luft til å bli sunn av og kostnader til å leve med.
Det er gode oppvekstvilkår for barn og et rikt kulturliv. Med sine store skogkledde åser, mange innsjøer og vann, skiller Rømskog seg ut som en spesiell og naturmessig perle i det ellers flate Østlandslansskapet. Bygda er et eldorado for friluftsinteresserte med rike muligheter for jakt og fiske, turgåing, bading, padling etc. Oversikt over overnattingstilbud, gårdsturisme, kanoutleie og villmarksturer gis av kommunens sentralbord. Villmarksveien fra Halden til Kongsvinger og videre til Trondheim går gjennom bygda.

Kommunen har flotte, byggeklare tomter, vi har en barnehage og skolefritidsordning i fine lokaler med nærhet til servicetilbud og flott natur, tidsmessig barneskole, eget bibliotek, gode fritidstilbud til barn, unge og voksne, godt utbygd eldreomsorg, lege og daligvareforretning. Et nærmiljø som gir trygghet og trivsel.

Næringsutvikling prioriteres aktivt gjennom den politiske ledelse. Kommunen er den største arbeidsplassen i bygda ved siden av en større mekanisk bedrift.
 
Tips en venn Skriv ut